Курячі гомілки у пікантному маринаді

Курячі гомілки у пікантному маринаді

Курячі гомілки - це ситне і малокалорійне мясо, яке буде смакувати і дорослим і дітям. Наша сім'я не уявляє собі свято без соковитого мяса курки, а так як, цей рік Собачки,то воно буде обов'язково і на нашому новорічному столі.

Список ингредиентов

  • гомілки середніх розмірів5 шт
  • гірчиця діжонська1 ч. ложка
  • сметана (10%)2 ч. ложки
  • кунжут20 г
  • сіль,перецьза смаком
  • часник 2 зубчика

Способ приготовления

Спочатку потрібно ретельно вимити і очистити мясо від непотрібної шкіри і пір'я (якщо таке є).

Далі натираем курку спеціями (сіль та перець), кладем видавлений часник, гірчицю і сметану. Ретельно вимішуем. Лишаемо маринуватись, доки розігрівається духовка.

У розігріту до 180 С духовку, ставимо курку, замотану у фольгу на 45 хвилин.

Через цей час,розгорнути зверху фольгу,посипати кунжутом і поставити допікати ще 15-20 хв. до рум'яної скоринки.

Смачні і пікантні запечені курячі гомілки - готові! Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачненькі!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Так и было))спасибо!

Аватар пользователя маринка-апельсинка
2 уровень

Люблю рецепти, коли майже нічого не треба робити, а результат відмінний )

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Натали, ты не одна такая, я тоже присоединяюсь к тебе. Смачно!

Аватар пользователя Ганка
6 уровень

Просто і смачно!

Аватар пользователя Игорьок
3 уровень

Спасибо.приятно очень)

Аватар пользователя маринка-апельсинка
2 уровень

Смачно.

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень