Легкий гарбузовий мус

Легкий гарбузовий мус

В продовження теми підготовки до свят,багато господинь вже зараз замислюються , як зустріти Новий Рік, планують новорічне і різдвяне меню, щоб зробити свята по-справжньому незабутніми,красивими та смачними.
Хочу поділитися дуже смачним десертом, який додасть святковому столу особливого чарівного настрою. Він дуже ніжний на смак, їдять його навіть ті , які не люблять гарбуза (автор рецепту SvetlanaAnikanova).Це відмінний варіант десерту на стіл на Новий рік .

Список ингредиентов

  • варений гарбуз200 г
  • сир домашній200 г.
  • апельсин1 шт.
  • цукор3 ст.л.
  • желе лимонне або апельсинове90г.(1 пачка)

Способ приготовления

Спочатку потрібно відварити гарбуз та трохи його охолодити.

Заливаємо желе холодною кип'яченою водою(100мл).

З апельсина вижимаємо сік.

До гарбуза, додаємо цукор і сир та подрібнюємо блендером.

Підігріваємо желе, але не кип'ятимо його!!!!!.По маленько додаємо желе до гарбузово-сирної маси, додаємо апельсиновий сік і ще раз збиваємо блендером.

Розливаємо по формачках та відправляємо в холодильник на декілька годин. Зверху можна прикрасити за бажанням(я посипала кокосовою стружкою).

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота! Таке ніжне!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дуже ніжний вийшов мус і смачний. Рая, дуже рекомендую спробувати

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

гарбузовий сезон)))

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень