Тушковані гомілки з хурмою в гранатовій підливці

Тушковані гомілки з хурмою в гранатовій підливці

Сьогодні хочу поділитись з вами своїм кулінарним експериментом ( не знаю, можливо, ця страва не нова, але я її готую вперше). Багато господинь полюбляють готувати це мясо, от і я вирішила зробити його незвично, а саме з додаванням сезонних фруктів - хурми та гранату, які так нагадують нам про наступачі свята!

Список ингредиентов

  • курячі гомілки 4 шт.
  • хурмаполовинка
  • гранатполовинка
  • прованські трави1/2 ч.ложки
  • імбир молотий1 щіпка
  • коріандр молотий1 щіпка
  • лавровий лист1 шт.
  • сіль,перецьза смаком
  • соєвий соус1 ст. ложка

Способ приготовления

Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Курячі гомілки почистити і помити.

Мясо замаринувати у всіх спеціях і соєвому соусі, приблизно на 1 годину.

Далі покласти його у кастрюлю, або у мультиварку, заливши 1 стаканом води. Тушкуємо 1годину в кастрюлі або у мультиварці на режимі - Мясо 60 хв.

Тим часом ріжемо хурму на однакові кубики ( кращі вибирати хурму тверду, щоб при готуванні не розм'якла), а гранат 1/4 очищаємо від шкірки.

Через 40 хвилин кладем фрукти до мяса, а з іншої 1/4 граната видавлюємо сік і тушимо до готовності ще 15-20 хвилин.

Ось так просто і готові курячі гомілки з екзотичними і корисними фруктами. Спробуйте - і відчуєте новий смак мяса з гранатовою підливкою!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

З хурмою не пробувала, а от аромат і смак гранату з м'ясом дуже подобається!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Я тоже раньше не пробовала мясо с хурмой,а зря,оказалось вкусно и необычно!)

Аватар пользователя маринка-апельсинка
2 уровень