Свині ребра тушковані у мультиварці

Свині ребра тушковані у мультиварці

Свині ребра - це доволі смачне і соковите мясо, особливо якщо його готувати у мультиварці. Я часто готую їх, в тому числі і на якісь події у нашій родині. Як правило, тушу з чорносливом, але сьогодні вирішила приготувати їх з духмяними спеціями і з томатним соусом, власного виробництва.

Список ингредиентов

  • свині ребра1 кг.
  • томатний рідкий соус 150 г.
  • томатна паста солодка1 ст. ложка
  • сіль, перецьза смаком
  • кориандр мелений1/2 ч.ложки
  • спеції для мяса гострі1/2 ч. ложки
  • розмарин1/2 ч. ложки

Способ приготовления

Мясо промити і нарізати на однакові шматки. Замаринувати у всіх спеціях і томатах.

Ретельно вимішати і залишити на 2 години у маринаді ( якщо часу є більше, то можно довше маринувати, так навіть смачніше).

Далі кладемо мясо з маринадом у мультиварку і заливаємо 1 стаканом води. Обираємо функцію - Мясо на 80 хвилин. Я люблю доволі довго тушити, щоб реберця вийшло 100 % мягкими.

Ось і готові свині ребра у томатному маринаді. Процес приготування не важкий, а виходить доволі ситно і смачно!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Просто і смачно!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Да так і є)Дякую

Аватар пользователя маринка-апельсинка
3 уровень

Красиво як!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень