
Свині ребра тушковані у мультиварці

Свині ребра - це доволі смачне і соковите мясо, особливо якщо його готувати у мультиварці. Я часто готую їх, в тому числі і на якісь події у нашій родині. Як правило, тушу з чорносливом, але сьогодні вирішила приготувати їх з духмяними спеціями і з томатним соусом, власного виробництва.
- Время приготовления: 3 часа
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Святкове меню»
Список ингредиентов
- свині ребра — 1 кг.
- томатний рідкий соус — 150 г.
- томатна паста солодка — 1 ст. ложка
- сіль, перець — за смаком
- кориандр мелений — 1/2 ч.ложки
- спеції для мяса гострі — 1/2 ч. ложки
- розмарин — 1/2 ч. ложки
Способ приготовления

Мясо промити і нарізати на однакові шматки. Замаринувати у всіх спеціях і томатах.

Ретельно вимішати і залишити на 2 години у маринаді ( якщо часу є більше, то можно довше маринувати, так навіть смачніше).

Далі кладемо мясо з маринадом у мультиварку і заливаємо 1 стаканом води. Обираємо функцію - Мясо на 80 хвилин. Я люблю доволі довго тушити, щоб реберця вийшло 100 % мягкими.

Ось і готові свині ребра у томатному маринаді. Процес приготування не важкий, а виходить доволі ситно і смачно!
- Дата публикации: 17.12.17 - 14:52
- Добавлен в кулинарную книгу: 5
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
- Нас вже 28348, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
Просто і смачно!
Да так і є)Дякую
Красиво як!