Тушкована капуста з курячими серцями

Тушкована капуста з курячими серцями

Тушкована капуста - це традиційна страва на Різдвяному столі у більшості українців. Я полюбляю її готувати доволі часто, але додаю ще грибочки або курячі сердечки. Пропоную вам спробувати таке поєднання і, можливо, здивувати приємним смаком своїх близьких!

Список ингредиентов

  • курячі серця400 г.
  • капуста білокачана500 г.
  • морква1 шт.
  • цибуля1 шт.
  • сметана 2 ст. ложки
  • сіль1 - 1.5 ч.ложки
  • перець1/3 ч.ложки
  • лавровий лист2 шт.

Способ приготовления

Курячі серця помити і поставити у каструлю з водою, так щоб повністю їх покривало (або в мультиварку) варити 1 годину. Трохи посолити.

Коли субпродукти готові, необхідно очистити їх від зайвих частин (жир, трубочки і т.п.)

Далі необхідно порізати їх навпіл (якщо вони великі ).

Тепер шинкуємо капусту на невеликі шматки.

На розігріту сковорідку з рослинною олією, кладем нарізану капусту і додаємо усі спеції. Приблизно 5-7 хвилин трошки обсмажуємо, а далі тушимо на маленькому вогні під закритою кришкою ще 15 хвилин.

Очищену моркву натираємо на крупній терці, а цибулю ріжемо на дольки. середніх розмірів.

Додаємо моркву і цибулю до капусти і продовжуємо тушити 15 хвилин під закритою кришкою. Обов'язково частіше мішайте,щоб не підгоріло.

Через цей час, додаємо до овочів, готові курячі серця і продовжуємо готувати ще 15 хвилин під закритою кришкою.

І останній крок - кладемо дві ложки сметани, ретельно вимішуємо і тушимо під закритою кришкою хвилин 10 до повної готовності.

Тушкована капуста з курячими сердечками- готова. На смак вона ніжна і смачна, тому думаю, що вашим гостям обов'язково сподобається!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Чудові фотографії

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень

Дуже і дуже небанально, дякую!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень