Рігатоні фаршировані м'ясом під соусом Бешамель

Рігатоні фаршировані м'ясом під соусом Бешамель

Пропоную приготувати дуже смачне і святкове блюдо,яке дуже нагадує італійську кухню.Макарони для цього можно взяти будь-якої форми. Але що не менш важливо,приготування соуса,томатної підливи,та все інше можно зробити заздалегіть,а потім все скласти в форму та швидко запекти.

Список ингредиентов

  • томатна підлива:
  • томатна паста2 ст.л.
  • маленька цибуля1 шт.
  • маленька морква1 шт.
  • олія2-3 ст.л.
  • перець та сільзі смаком
  • соус "бешамель"
  • молоко500мл
  • вершкове масло50 г
  • борошно2 ст.л.
  • сільзі смаком
  • мускатний горіх 1 дрібка
  • для макарон:
  • рігатоні200г
  • фарш400г
  • цибуля1 шт.
  • олія2-3 ст.л.
  • сіль та перецьзі смаком
  • твердий сир 80г

Способ приготовления

Макарони потрібно зварити заздалегіть,близько п'яти хвилин,та промити в холодній воді. Разложіть на столі або дошці, хоб не злиплись.

Приготуємо томатну підливу. Цибулю та моркву поріжимо кубиком. Обсмажемо на оліі до золотавого кольору.

Додамо томатну пасту,та трохи води,якщо у вас є свіжі томати,буде ще краще. Поріжте та додайте і протушкуйте. Посоліть та поперчіть. Спробуйте на смак,можна додати трохи цукру.

Для приготування фаршу,потрібно порізати дрібно цибулю,та обсмажити на оліі до прозорості і додати фарш,довести до готовності. Додати сіль та перець зі смаком,та пару ложок томатноі підливи.

Для приготування соусу бешамель,нам потрібно в каструльці з товстим дном розтопити масло.

Потім додати борошно,та підсмажити його до золотавого кольору безперервно помішуючи.

Тоненькою цівкою вливаємо молоко і помішуючи вінчиком заварюємо наш соус,щоб не було грудочок. Якщо навіть у вас будуть грудочки,не страшно,процідіть соус через дрібне сито.Додайте трохи мускатного горіха,та посоліть зі смаком.

Підготовча робота закінчена,тепер можна збирати запіканку. На дно форми викладаємо томатний соус.

Потім фаршируємо макарони,та викладаємо плотненько рядочком.

Потім заливаємо все трохи остиглим соусом бешамель.

Посипаємо тертим сиром .

Запікаємо все при 190С. близько 15 хвилин, аж доки не стане золотавим сир.Смачного Вам Нового року та Різдва Христова!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Как я люблю такие всякие штучки Совсем недавно каннелони под соусом бешамель готовила, вкуснятина ещё та

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Вот ты меня понимаешь,насколько это вкусно! спасибо,дорогая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Це смачноооооо!!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Рая,дуже дякую! приємно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Яка смакота дуже апетитно виглядає

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую! Це справді дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Паста - це завжди смачно, а у такому виконанні - ще й красиво!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую! Сьогодні теж готувала!Хрещениці були у захваті!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Просто чудово. Дякую за такий рецептик - нашій сім"ї сподобалось - їли усі))) Дуже смачно...

Аватар пользователя LoveMia
1 уровень

Дуже рада що сподобалось усім! Дякую Вам!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень