Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

Різдвяне печиво — це особлива випічка,печеться воно в очікуванні великого свята. І що найкраще пасуватиме до чаю чи кави на Новий рік чи Різдво? Звісно, смачне домашнє печиво.

Список ингредиентов

  • борошно300 г.
  • масло вершкове150г.
  • цукор100 г.
  • яйця2 шт.
  • ванільний цукор1 пакетик
  • розпушувач тіста1 ч.л.

Способ приготовления

В глибокій мисці змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач та ванільний цукор.

Додаємо нарізане кубиками масло. Розтираємо руками до дрібної крошки.

Додаємо яйця.Вимішуємо тісто добре руками, завертаємо його в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Присипаємо стіл та скалку борошном. Розкачуємо тісто не дуже тонко та вирізаємо формочками наші печенька.

Викладаємо їх на деко. Випікаємо у розігрітій духовці при 180С на 10 хвилин(не більше).

Смачного! Щасливого Вам Нового Року та веселого Різдва!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яке ніжне!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Так дуже ніжне та смачне

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Справжня ніжність!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дуже ніжне вийшло)Дякую,Наталя

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень