Салат з печінки тріски та рису

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Салат з печінки тріски та рису

Додам ще свій улюблений рецепт салату, який буде прикрасою святкового столу. Крім того, печінка тріски не тільки смачна, але і ще дуже корисна.

Список ингредиентов

  • консерва «печінка тріски» 1 банка
  • рис100 г.
  • кукурудза консервована 0,5 скл.
  • огірки мариновані2-3 шт.
  • яйця2 шт.
  • майонез

Способ приготовления

Для початку потрібно відварити рис (у мене басматі), охолодити, додати улюблений майонез і гарно перемішати.
Яйця варені потерти і змішати з печінкою тріски.
Мариновані огірочки (у мене разом з гірчицею по-польські) порізати на дрібні смужечки.
Викладаємо салат на тарілку за допомогою спец.форми (у мене вийшло три тарілочки), гарно притискаючи всі шари салату:
рис з майонезом
кукурудза
печінка тріски з яйцями
огірочки з гірчицею
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно! Я люблю всякі салати з печінкою тріски!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую, Мої вітання з Новим роком!

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Смачно!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень