Буженина

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Буженина

. Чудовою алернативою магазинній ковбасі може стати ось така буженина. Мені цей рецепт дуже до вподоби, тому що м"ясо вимокає в маринаді, воно гарно просолюється, а ще становиться білим, без крові. Ще воно готується заздалегідь, що дуже зручно. Хай вам буде за святковим столом не тільки смачно, а й корисно!!!

Список ингредиентов

  • свинина1,2 кг
  • вода
  • сіль65г
  • перець духмяний3 шт
  • перець чорний горошком5 шт
  • лавровий лист2 шт
  • часник4 зуб
  • перець чорний молотийза смаком

Способ приготовления

В воду додаємо сіль та приправи. Кладемо м"ясо та залишаємо на 12 годин, я залищаю на ніч. Зранку натираємо за смаком перцем, можно сумішшю перців, це за бажанням, робимо прорізі та вкладаємо в них часник.

Вкладаємо м"ясо в рукав для запікання та відправляємо в розігріту до 180-200С духовку на 1,5 години.

За 10-15 хвилин до готовності розріжте пакет та дайте м"ясу зарумяниться. Дістаньте, дайте охолонути, та відправте в холодильник, мінімум на декілька годин.

Наріжте та подавайте до столу! Смачного!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!

Аватар пользователя Игорьок
3 уровень

Дякую!!! Це так)))

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Буженіна - прикраса кожного святкового столу!!!

Дуже красива вийшла!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую, Рая, дуже приємно, що буже буженина сподобалась

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Вкусная буженинка!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Это точно!!! Спасибо, Наташа!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Чудовий рецепт

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Оксана,дякую!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Смачно

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Дякую!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Ситно й красиво!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Це точно ситно!! Дякую!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Замечательный рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень