Томлений півень з печерицями та морквою

Томлений півень з печерицями та морквою

Дуже смачна та м'яка птиця,яку будуть їсти з задоволенням навіть діти! Не дивлячись на те що півень був домашнім,його можно було куштувати губами. Вся річ у тому,що я його готувала на маленькому вогні у глиняному посуді,дві с половиною години. Після охолодження бульон перетворився в холодець,було дуже смачно їсти як горячим так и холодним.

Список ингредиентов

  • півень1.5 кг
  • печериці4 шт.
  • морква1 шт.
  • цибуля2-3 шт.
  • лавровий лист2 шт.
  • вода100 мл
  • сіль та перець зі смаком
  • чебрець1/3 ч.л.

Способ приготовления

На дно глиняної форми відправити порізані цибулю та моркву.Налити трохи води.

Я порізала півня на порційні частини,ніжки,стегна та крильця. Добре посолити та додати специи.

Порізати крупно печериці,накрити кришкою та відправити запікатися при 160С. на дві с половиною години. Птиця може бути різною,тому треба перевірити через дві години,можливо ваша приготується швидше.

Смачного!!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусно!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Ириш,спасибо!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Смачно, люблю курочку з печерицями

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Катя,дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Як це смачно!
Я колись таке куштувала, приготовлене в печі! Точно - можна їсти губами!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Так,це дуже смачно! Дякую,Рая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Яка смакота

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую,Оксана!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Смачно навіть на відстані!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую,дуже приємно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень