Соковите м'ясо "Навпаки"

Соковите м'ясо "Навпаки"

Це особливий рецепт м'яса! Не вірите? Переконайтеся самі! Нам не потрібно особливого температурного режиму,якихось складних маніпуляцій з м'ясом. Весь секрет в тому, Щоб поміняте все місцями,ми звикли що м'ясо треба маринувати,потім смажити,тут все навпаки!.Спочатку ми його готуємо,обсмажуємо та запікаємо,а вже потім маринуємо. М'ясо вбирає в себе всі соки та аромати,доки лежить в маринаді,а воно там може лежати декілька днів. Можно приготувати заздалегіть. На виході ми отримуємо соковите та смачнюще м'ясо і готувати можно як свинину,так і телятину,або яловичину.

Список ингредиентов

  • м'ясо500-700 г
  • олія5 ст.л.
  • терияки(або соєвий соус)5 ст.л.
  • сік лимона (або апельсина,граната)3 ст.л.
  • розмарин1/2 ч.л.
  • часник5 зуб.

Способ приготовления

Вага м'яса не особливо має значення. В мене були 2 шматки,один 500г,інший 700 г. Можно взяти поменше,або побільше шматки,не важливо. Головне,хоб потім було зручно нарізати.

Шматки м'яса треба обсмажити з усіх боків на олії. Потім відправити запікати до готовності при 180С. на пів години. Мясо різних розмірів та ваги,тому треба перевіряти розрізом. Я проколюю ножем,якщо сік витікає прозорий,свинина готова,якщо рожевий,треба ще трохи потримати. Телятину можно тримати трохи менше,рожевий сік багатьом до вподоби.

Шматки ще горячими відправляємо у маринад. Для цього треба змішати всі інши складові. Можете додати сіль,якщо соєвого соусу замало. Часник просто роздавити ножем на дошці,та вичавити сік. На цей раз в мене був лимонний,але з гранатовим теж дуже смачно,або з будь який кислим соком.

М'ясо треба поливати маринадом та перевертати. Я за кілька годин до столу,ріжу на шматки,та поливаю маринадом,але це не обов'язково,воно і так соковите.

Дуже смачно куштувати просто так,з соусом,або робити з ним бутерброди. Смачного!

А це шматочкі з новорічного столу!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Прекрасна ідея дуже апетитно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дуже дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дуже гарне м'ясо!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Спасибо,Ириш!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

апетитно

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Яка цікава ідея!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Інтересна ідея, дякую!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую Вам!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Вітаю з рецептом тижня

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую! Так приэмно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Поздравляю с рецептом недели!!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Спасибо,Ириш!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень