Оселедці по-шведськи

Оселедці по-шведськи

Вітаю сердечно з нагоди свят Різдвяних.
І шлю віночок побажань сердечних, полум’яних.
Нехай Ісус до Вас прийде у цю святкову пору
Й благословення принесе з Божественного Двору.
Здоров’я Вам, утіх земних і радості бажаю.
Нехай у серці спів дзвенить - Христос ся раждає!
Сьогодні хочу запропонувати рецепт надзвичайно смачного оселедця по-шведськи. Цей рецепт я знайшла на сайті Вікторіїї Попін і завжди його готую на Різдво.

Список ингредиентов

  • малосольні оселедці3шт.
  • морква2 шт.
  • цибуля ріпчаста2 шт.
  • маринад:
  • вода400мл.
  • оцет 9%250мл.
  • цукор150г.
  • сіль1 ч.л.
  • зернята коріандру1ч.л.
  • чорний перець горошком1ст.л.
  • горошини духмяного перцю8шт.
  • гвоздика5шт.
  • зернята гірчиці1ст.л.

Способ приготовления

Усі інгредієнти для маринаду довести до кипіння та повністю охолодити.

Я беру готовий оселедець. Якщо ви берете звичайний оселедець з головою, тоді потрібно видалити голову, нутрощі, розділити на філе та зняти шкірку. Залити холодною водою та залишити на 2 години, зміняючи воду після першої години відмочування.

Цибулю та моркву нарізати півкільцями. Скласти в банку.

Додати нарізаний оселедець.

Трохи перемішати й залити холодним маринадом( щоб шматочки оселедця були повністю занурені в маринад). Накрити банку кришкою та поставити в холодильник на 24 години.

Його можна зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Так ,це дуже смачно)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Обожнюю таку рибку! Дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую,Наталя Така рибка дуже нам смакує,це дуже смачно)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень