Качка з гречкою, грибами та яблуками

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Качка з гречкою, грибами та яблуками

На Різдво я обов'язково готую гусака, але на це Різдво мені дісталась домашня качка, та на сімейній раді, було вирішено приготувати її з ситною начинкою.

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • гречка2 стакана (варена)
  • гриби лісові1 горсть (за смаком)
  • яблука7 шт
  • сметана3 ст.л.
  • гірчиця2 ст.л.
  • цибуля1-2 шт

Способ приготовления

Качку вимити, залити соленою водою (на 1 л. води 65г солі) та залишити на 1 годину. Потім вийняти, обсушити та ошпарити окріпом. Так пори качки закроються та мясо при запіканні буде сочним

Гречку відварить

Гриби залийте окріпом та залиште на 10 хвилин

Цибулю обсмажте з грибами, додайте до гречки, посоліть та поперчить, перемішайте

Змішайте сметану та гірчицю

Начиніть качку начинкою, та добре змастить сумішшю сметани з гірчицею

Покладіть в форму для запікання, навколо покладіть половинки яблук, накрийте фольгою та відправьте в духовку на 2 години, за 15-20 хвилин до готовності зніміть фольгу та дайте зарумянитись

Начинка вийшла дуже смачна та духмяна, а качка соковита...

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Вкусная уточка Ириша!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Ликуся, спасибо, дорогая!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Уточка что надо! Вкусная!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Спасибо, Наталочка!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Смакота!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Красуня яка!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень