Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою

Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою

Бюджетну, але, тим не менш, дуже корисну рибу, скумбрію, можна приготувати смачно і таку можна подати і до святкового столу.

  • Время приготовления: 2,5 часа

Список ингредиентов

  • скумбрія свіжа2 шт.
  • гірчиця діжонська2ч.л.
  • сіль за смаком
  • сік лимона1 ч.л.
  • грецькі горіхи3 ст.л.
  • майонез2 ст. л.
  • олія1 ч.л.
  • сир твердий50г.

Способ приготовления

Приготуйте тушки скумбрії . Якщо риба заморожена, то попередньо дайте їй відтанути. Відріжте голову і хвіст, видаліть плавники. Акуратно розріжте рибини , вийміть всі нутрощі, промийте філе і обсушіть паперовими рушниками. Потім видаліть хребет і великі кістки. Філе риб злегка посоліть, полийте легенько лимонним соком і змастіть гірчицею.

Горіхи дрібно наріжте і викладіть поверх гірчиці.

Потім натріть на грубій тертці сир і рівномірно розподіліть зверху.

Акуратно згорніть філе риб рулетом і перев'яжіть за допомогою кулінарної нитки. Викладіть рибні рулети в змащену олією форму.Прикрийте фольгою і випікайте при 200 ° С протягом 20 хв.

Потім зніміть фольгу і, змастивши кожен рулет майонезом, запікайте ще 7 хв.

Готові рулети остудіть, зніміть кулінарну нитку. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую,це дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень
Аватар пользователя Пуговка
4 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Рыбка очень аппетитная!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую,Ліка Дуже смачна вийшла рибка, рекомендую спробувати

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень