Буженина на пару

Аватар пользователя Irina2408
Кулинар 6 уровня
Буженина на пару

Ще один варіант приготування буженини. Мясо виходить не жирним, та не засмаженним. Спеції, прянощі і кількість солі підберете на свій смак.

Список ингредиентов

  • м'ясо1 кг
  • гірчиця 1 ч.л.
  • гірчиця в зернах1 ст.л.
  • сіль, перецьза смаком
  • прянощіза смаком
  • соєвий соус2-3 ст.л.
  • часник3-4 зуб

Способ приготовления

Змішуємо два вида гірчиці, соєвий соус, прянощі (наприклад прованські трави)сіль та суміш перців.

М'ясо помийте та просушіть паперовою серветкою. Зробіть надрізи та встроміть часник

Добре змастіть м'ясо зо всіх сторін.

Добре оберніть фольгою. Підійдіть до цього максимально уважно. Дивиться щоб в фользі не було дирочок, бо сік витече та буженина вийде сухою. Відправьте мясо в холодильник мінімум на 5-6 годин, переодично перевертайте.Обережно перекладіть запаковане м'ясо на деко, підлитйте води і поставте в розігріту до 180-200С духовку на 1 годину. Час від часу підливайте води на деко, щоб буженина не підгоріла.

Вимкніть духовку та не діставайте м'ясо образу, нехай воно поступово остигає- тоді буженина вийде соковитою та ароматною. З гірчицею або аджикою саме те... Смачного!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже красиве м"ясо!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую, Рая!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Вкусное мяско!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Спасибо, Наталочка!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Яка апетитна буженина!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую, Наталка!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дуже апетитно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, Оксана!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень