Курятина в беконі та сирі

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Курятина в беконі та сирі

Ніжні й соковиті шматочки курячого філе – ситна і смачна страва. Готувати її зовсім просто, часу багато не займає, а результат порадує... До того ж і вигляд має привабливий.
Ці рудетики можуть бути як основною стравою (подаватимуться гарячими), так і закускою (у холодному вигляді).

Список ингредиентов

  • куряче філе300 г
  • сирий бекон (тонка нарізка)5 шматочків
  • оливкова олія та гірчиця столовапо 1 ч л
  • твердий сир 5 тонких шамточків
  • сіль, спеціїза смаком
  • пір'їни зеленої цибулі5 шт

Способ приготовления

Куряче філе промити й обсушити паперовими рушниками. Нарізати філе брусочками довжиною 5-6 см, товщиною – 2-3 см.

Кірятину викласти у миску, присипати спеціями, сіллю, покласти гірчицю та ретельно перемішати. Залишити при кімнатній температурі на 15 хвилин, щоб курятина замаринувалась.

Кожен шматок філе обмотати беконом і закріпити зубочисткою.

У форму для запікання викласти рулетики, збризнути олією і

запікати в розігрітій до 200 градусів С духовці протягом 15 хвилин.

Після чого кожен шматок філе з беконом обгорнути сиром і запікати ще 6-8 хвилин.

Готовим рулетикам дати охолонути, вийняти зубочистки.
Пір'їни зеленої цибули занурити в окроп на 3-5 секунд (вони стануть еластичними).

Зеленою цибулею перев'язати шматочок курятини в беконі і

викласти на блюдо.
Прикрасити за власним бажаням.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Мені подобається! Дуже смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Класна ідея дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Верю, что очень вкусно!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Святково і соковито!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень