Свинина на кістці з мандариновим соусом та рожевим перцем

Свинина на кістці з мандариновим соусом та рожевим перцем

В нашій сім'ї обожнюють м'ясо з фруктовими або ягідними соусами. Тому я постійно єкспериментую з різними компонентами та специями. Мені здалося,що на Новорічні свята мандаринові аромати повинні бути не тільки в десертах або випічці,а і в маринадах для м'яса або як в данному випадку, соусі. Для свинини він підійшов ідеально, кисло-солодкий,з ароматом цитруса та чебреця. Густоту регулюйте самі,я роблю по різному,в цей раз зробила густішим,як мандаринове пюре, якщо додати менше борошна,або більше соку,то буде консістенція кефіру. М'ясо в мене на кістці з в'етнамського порося,тому невеликі шматочки,а ви можете брати будь яку іншу частину,шію,або ребра,різного розміру та ваги.

Список ингредиентов

  • свинина500 г
  • рожевий перець1 ч.л.
  • сіль зі смаком
  • олія для смаження3-4 ст.л.
  • соус:
  • мандарин1-2 шт.
  • цукор1 ст.л.
  • сіль1/3 ч.л.
  • борошно1/2 ст.л.
  • вершкове масло30г
  • чебрець1/3 ч.л.

Способ приготовления

М'ясо треба посолити зі смаком та додати рожевого перцю,він дуже ніжний,не такий як черний.Залишити на годинку.

Приготуємо інгредієнти для соусу. Мандарина в мене велика,тому мені було досить однієї,якщо у вас маленька,тоді сміливо беріть дві.Нам потрібен увесь сік,та половина цедри,це можно приготувати заздалегіть,тому що соус робиться дуже швидко.

На сковорідці растоплюємо масло, додаємо борошно,та підсмажуємо його до ледь золотавого коліру.

Знімаємо з вогню,вичавлюємо сік,на цедру з половини мандарини. Додаємо цукор,сіль та чебрець,за смаком. Мандарини бувають як дуже кислими,так и солодкими,тому треба регулювати все зі смаком.

Протерти через сито.

М'ясо обсмажуємо на оліі з обох боків до готовності. Подаємо горячим з соусом,я ще зварили рис,було дуже смачне поєднання. Смачного і Вам!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже апетитно також дуже полюбляю такі соуси)

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дуже приємно!дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Вкусное мясо! Я на праздники тоже антрекоты запекала

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Мне нравятся антрекоты,потому-что быстро и всегда вкусно!Спасибо,Лика

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Апетитно

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Смакота!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую,Рая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Шикарна страва! М'ясо на кісточці - це завжди по-справжньому!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень