
Салат з куркою, грушею і ківі

На святковий стіл готувала легкий і смачний салат, який сподобався всім. Спробуйте!
Список ингредиентов
- філе куряче/індиче (варене) — 250 г.
- груша — 1 шт.
- ківі — 2-3 шт.
- яйця перепелині варені — 6-8 шт.
- пармезан — 50 г.
- майонез — 2 ст.ложки
- сметана/йогурт натуральний — 2 ст.ложки
- сіль, перець за смаком
Способ приготовления

Для соусу:
сметану збити з майонезом, приправити за смаком свіжомеленим перцем і сіллю.
М'ясо, у мене куряча вітчина, нарізати тонкою соломкою. Викласти на дно креманки.

Нарізати скибочками м'якоть груші (у мене консервована)
Скибочки груш викласти на м'ясо.
Полити соусом.

Яйця нарізати або натерти на крупній тертці і викласти на соус.

Полити яйця соусом.
Ківі очистити і нарізати скибочками.

Викласти ківі зверху на салат. Подавати такий салат краще порціями, прикрасивши кожну сирними чіпсами.
Приготувати на сковороді сирні чіпси з пармезану й прикрасити салат перед подачею на стіл.

- Дата публикации: 18.01.18 - 15:48
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:4.833335(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 6)
Пошук рецептів
- Нас вже 28414, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
Дуже красива подача!
Цікавий салат! Уявляю як смачно!
Смачний салат, гарне оформлення
Дякую
Вкусный салат Катюша!
А я не догадалась консервированные груши в салат пристроить, всё свежие покупаю, но они сейчас совсем невкусные 
Я закриваю груші шматочками в сиропі для десертів, банку наповнюю повністю грушами і заливаю сиропом, стерелізую і закриваю на зиму))) у мене просто в садку тільки літні сорти, не для зберігання, тому варю варення і консервую. Цього року був гарний урожай.
У меня тоже есть несколько банок в сиропе. Прошедший год был хороший урожай и у нас, я даже соки из груш с яблоками закатала несколько банок и много разных компотов с грушами, варенье и в сиропе. Обязательно попробую в салат такие пристроить. Кстати когда-то пробовала в салат добавлять консервированные вишни, было очень вкусно
Я вишню обожнюю, але у мене останні роки потрібно відразу тільки вишня поспіла, зібрати врожай інакше за пару днів вся стає червива....тож я незавжди встигаю зібрати всі ягоди....