Пшеничний крекер з прованськими травами

Аватар пользователя Julcook
Кулинар 4 уровня
Пшеничний крекер з прованськими травами

Дуже простий і швидкий варіант закусочного крекеру. Який виходить ніжним, хрустким і шалено ароматним. Ідеально підійде до соусів, паштетів, к діпам і просто з чашкою кави/чаю.

Список ингредиентов

  • сир20 г;
  • оливкова олія30 мл;
  • молоко30 мл;
  • цукор5 - 10 г;
  • пшеничне борошно120 г;
  • сіль½ ч. л.;
  • прованські трави2 щіпки

Способ приготовления

У мисці змішати натертий на дрібній тертці сир, сіль, цукор і прованських трави.
Зверху просіяти борошно. Влити оливкове масло, перемішати.
Для другого варіанту: я взяла пшеничного борошна - 80г, а житнє - 40г, все інше за рецептом!

Потім додати молоко і замісити м'яке, але досить таки щільне(плотне) тісто. Прибрати в холодильник хвилин на 15.

На присипаної борошном робочій поверхні розкачати тонко тісто. Від товщини тесту буде залежати хрускіт печива! А ще краще робити це відразу на папері для випічки!

Нарізати тісто на прямокутники або за бажанням будь-якої форми.
.Виложіть крекер на деко і наколоти виделкою. Випікати в попередньо розігрітій духовці до 180 ° C 10-15 хвилин.

Смачного!)
Пшеничний ...

І житній.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Красиво дуже! Одразу хочеться повторити.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дуже приємно!) Дякую!))

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

О да, есть такое!)))))

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Я теж люблю додавати у крекери житнє борошно! Зовсім інші виходять!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Погоджуся! З житнім борошном зовсім інший смак, мені більше подобається!)
А ще трохи житнього борошна в "Шарлотку" і пальчики оближеш ...)))
Дякую!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Отличные крекеры!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Благодарю!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень