Мармуровий Брауні з сирно - смородиновим прошарком

Мармуровий Брауні з сирно - смородиновим прошарком

Ну що пропоную приготувати дуже смачний, нереально шоколадний, ароматний мармуровий Брауні, з прошарком із маскарпоне і смородини. Це приголомшлива і вишукана випічка, ну неймовірно смачно, балдьож.

Список ингредиентов

  • яйця курячі3 шт
  • цукор200 гр
  • масло вершкове 90 гр
  • шоколад чорний90 гр
  • сільдрібка
  • ванільдрібка
  • борошно90 гр
  • какао3 ст.л
  • сир маскарпоне (прошарок )250 гр
  • цукор (прошарок)75 гр
  • яйце куряче (прошарок)1 шт
  • смородина перетерта (прошарок)4 ст.л

Способ приготовления

Спочатку зробимо тісто шоколадне на брауні. Яйця збити з цукром.

Додати розтоплене вершкове масло з шоколадом.

Просіваємо борошно з какао, додаємо сіль і ванілін, добре перемішуємо. Шоко тісто готове.

Розподіляємо тісто в формі, вона повинна бути застелена пергаментом.

Далі робимо сирний шар. І для нього я зробила пюре з замароженной смородини, а саме розморозила її, перебила блендером і протерла через сито. У мене вийшло 4 ст.л ягідного пюре.

Отже яйце необхідно збити з цукром, додати туди сир маскарпоне і ще добре перемішати до однорідного стану. Далі 4 ст.л начинки я додала до смородинового пюре і в результаті у мене вийшло 2 види начинки.

Розподіляємо спочатку білий прошарок на шоколадному, а зверху довільно ложкою начинку зі смородиною.

Беремо лучинку і робимо мармурові розводи по тесту.

Наш Брауні випікаємо 35-40 хвилин при температурі 170-180 С градусів. Готовий пиріг повністю охолоджуємо і можна їсти.

Смачного! І гарного настрою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже-дуже красиво вийшло!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

дякую)))))))))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Брауни очень люблю, вкусно!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

))))))))) я тоже

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Яскраво як!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

головне що смачно)

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень