Битки з індички з твердим сиром

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Битки з індички з твердим сиром

Це дуже ніжні битки зі смачною начинкою. Якщо їх їсти одразу після приготування, розплавлений сир витікає зсередини... Дуже смачно! В холодному вигляді сир застигає, але це не зменшує смаку.

Список ингредиентов

  • фарш з індички 300 г
  • сир голандський (будь-який твердий)100 г
  • цибуля ріпчаста 0,5 шт
  • яйце куряче, велике 1 шт
  • сіль, перецьза смаком
  • борошно 2-3 ст л
  • сухарі паніровочні2-3 ст л
  • олія для смаження1-3 ст л

Способ приготовления

Цибулю почистити, помити і дуже дрібно порубати.
Яйце розділити на білок та жовток. Більшість білка відділити і трохи збити віделкою. Решту яйца (жовток і залишки білка) теж збити – вони будуть потрібні при підготовці для смаження.
У фарш додати цибулю, білок, сіль, перець, добре перемішати. Фарш з силою вибити об стіл 5-6 разів.

Твердий сир нарізати на пластини товщиною близько 3-4 мм. Вирізати з сира (рюмкою чи формочкою, чи стаканом) кола діаметром 4-5 см.

Шматочок фарша розплескати на долоні, покласти сирне коло і накрити йй фаршем, ретельно прикриваючи сир з усіх сторін (щоб він не витік під час жаріння). Формуємо руками акуратні биточки.

Обвалюємо битки у борошні, потім змочуємо яйцем,

після чого обвалюємо у сухарях.

Смажимо битки на розігрітій з олією сковороді, на невечикому вогні. Як нижня сторона стане золотавою, перегортаємо і продовжуємо смажити з іншого боку. Можна прикрити кришкою.

Для подачі можна зробити соус, чи просто перемішати густий йогурт з дрібно нарізаним кропом.

Дуже смачно!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Як апетитно!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дуже апетитно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую, дівчата!

Аватар пользователя ra36
6 уровень