Тематичний торт на 14 лютого

Тематичний торт на 14 лютого

Отже представляю дуже популярний зараз вид тортиків у вигляді цифр, букв, фігур. А так як скоро День Усіх Закоханих, то він буде приурочений саме до цього свята. Окреме спасибі засновнику цих тортів кондитерові з Ізраїлю @ adikosh123.

Список ингредиентов

  • борошно200 грам
  • сода0,5 ч.л
  • вершкове масло50 грам
  • куряче яйце1 шт
  • цукор80 грам
  • мед40 грам
  • сільдрібка
  • крем чиз (вершковий сир - філодельфія) для крему250 грам
  • вершкове масло для крему90 грам
  • цукрова пудра для крему80 грам
  • джем смородина3 ст.л
  • бізе
  • мармешлоу
  • шоколадні каплі

Способ приготовления

В сотейнік відправляємо яйце, мед, сіль, цукор ставимо на вогонь та перемішуємо до однорідності.

Додаємо вершкове масло і постійно помішуємо, прогріваємо до гладкості та однорідності.

Додаємо соду та доводимо до кипіння, але некип'ятити , забераємо з плити.

Нашу массу повністю охолоджуємо.

Далі додаємо половину борошна і перемішуємо.

І тепер висипаєм остачу борошна на стіл і відправляємо туди наше тісто, перемішуємо з борошном.

Та замішуємо тісто руками, збираєм в колобок та відправляємо до холодильнику на пару годин, краще на ніч.

Далі заздалегіть я з папіру зробила цифри висотою не більше 20 см, та вирізала їх.

Дістала тісто та на присипанном силіконовом коврику дуже тонко розкатала половинку тіста, приклала трафаретку та ножом вирізала цифру не більше 2 мл по товщині. Розігріла духовку до 150-160 С градусів та випікала так усі заготовки, кожну цифру по 2 рази, та сердця із остачі тіста. Наші цифри заготовки повністю остудила.

І тепер крем. Для нього нам потрібно вершкове масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою до пишної маси.

Ну а далі додаємо крем чиз з холодильнику, в мене філодельфія і ще пару хвилив збиваємо до однорідного, пишного стану.

Все наш крем готовий, відсаджуємо його у кондитерський пакет, а також відсажуємо окремо в пакет джем.

Ну а далі, розподіляємо половину крема і джема по цифрам на перші дві. Закриваємо другими і знов розподіляємо остачу крему та джему. Ну в принципі все. Далі прикрашаємо за фантазією. У мене це бізе, печиво сердечне, мармешлоу та шоколадні каплі.

Ось так гарно цей тортик виглядає, дуже по святковому.

Так що хто ще без сюрпризу то рекомендую. Зі святом!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень красиво!

Аватар пользователя Nika_G
6 уровень

Спасибо))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Спасибо))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Известный рецепт теста, а КАК КРАСИВО!!!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Да я з нього пряніки роблю, тільки спеції добавляю і на медовик чудове тісто

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Бесподобный торт! Мило и нежно!)
Смотрю эти тортики набирают обороты популярности..))))

Аватар пользователя Julcook
3 уровень

Да сейчас в тренде)))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень