Пармезан у шоколаді

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Пармезан у шоколаді

Це – один з варіантів чудового італійського та французького десерту... Надзвичайно і незвичайно! Насичений смак пармезану поєднується з гірко-солодким смаком шоколаду... Відірватись неможливо!
Ця закуска потребує мінімум часу на приготування, тільки треба додати час на застигання..
Такі цукрки дуже смакують з шампанським, але в мене дегустували діти....

Список ингредиентов

  • сир пармезан 100 г
  • шоколад чорний 100 г

Способ приготовления

Перед готовкою витримати сир в теплі – він буде легко нарізатися і не буде кришитися.
Нарізати сир невеликими шматочками, десь 1 - 1,5 см.

В кожен шматочок сиру втикнути зубочистку – щоб можна було потім обмакувати сир в шоколад.

На водяній бані (так, щоб миска з шоколадом не торкалася води) розтопити шоколад, який попередньо поламати на шматочки.

Коли шоколад стане м'яким, треба по черзі опускати в нього зубочистки з сиром так, щоб шоколад повністю покрив сир.

Зубочистки з сиром у шоколаді втикнути у шматок хліба, щоб вони не торкалися однин одного. І відправити у холодильник на 1 годину – за цей час шоколад застигне і його можна буде подавати до столу.

Застиглий десерт викласти на тарілку, прикрасити якими-небудь фруктами і подавати на стіл.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже цікавий десерт

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень