Житні бездріжджові коржі

Швидкий варіант домашньої випічки, так як не завжди є час на довгі процеси, а домашнього хліба або булочок іноді, а то і завжди хочеться.. Так само можна доповнити їх різними смаковими добавками: кмин, коріандр або пряні трави.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 6
- Кухня: Финская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Сирні примхи-2»
Список ингредиентов
- кефір — 70мл;
- житнє борошно — 150г;
- сир — 120г;
- мед — 1ч.л;
- рослинна олія — 1ч.л;
- сода — ½ ч. л.;
- сіль — ½ ч.л;
Способ приготовления

За допомогою блендера змішати сир, кефір, мед і рослинне масло.

Просіяти борошно, додати соду і сіль.

Потім поступово підмішуючи борошно до сирно-кефірної маси, замісити м'яке, трохи липке тісто. Прибрати його в холодильник на 15-20 хвилин.

Викласти тісто на добре присипану борошном робочу поверхню, також присипати зверху і розкачати пласт товщиною 1.5 см. Вирізати кружальця, перекласти їх на деко, застелене папером для випічки, і відправити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Особливо гарні вони з маслом, сиром і чашкою кави .. Смачного!)

Ось такий у них м'якуш!
- Дата публикации: 17.02.18 - 18:20
- Добавлен в кулинарную книгу: 5
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Классные!!!
Спасибо!)
Чудова альтернатива хлібу. Також такі печу, це просто і швидко, вони дуже смачно пахнуть житнім хлібом, у них скоринка хрустка, а всередині — м'які, дуже ароматні, з легкою кислинкою.
Так, так...Ваша правда!))) Ви так смачно описали ..
Дякую!)
Такі класні і дуже апетитні
Спасибі,приємно!)
Просто чудові !
І такі апетитні!! 
Рая, дякую!)
Юлечка,очень красивые коржики,в разрезе вообще БОМБА! прямо сейчас захотелось с кусочком сыра попробовать!
Наташенька, а на вкус какие они классные, я была приятно удивленна!) Спасибо, милая!)

чудові дієтичні коржі
Так, а за смаком не скажеш, що бездріжджові!
Дякую!)
Вітаю
Дякую, дуже приємно!)
Вітаю
Оксана, дякую!)
Юльчик,искренне за тебя рада!Поздравляю!

Наталочка, спасибо дорогая!!!
