Авокадо запечені з сиром та яйцями

Аватар пользователя golkka
Кулинар 5 уровня
Авокадо запечені з сиром та яйцями

Скуштуйте авокадо, що запечене з перепелиними яйцями та твердим сиром. Сир - "Писанка" з колекції сироварні "Джерсей" та "Сирних мандрів", сир з післясмаком горіхів та фруктів. Смачного!

Список ингредиентов

  • авокадо1 шт.
  • сир твердий8 гр.
  • яйця перепелині4 шт.
  • масло вершкове5 гр.
  • сільза смаком
  • перецьза смаком

Способ приготовления

Підготуємо продукти.

Авокадо розрізаємо навпіл, виділяємо кісточку.

Виймаємо м'якоть.

Натираємо сир на дно виїмки авокадо. В цьому рецепті відійшла від традиційного використання сиру при запіканні - посипати зверху, заради скоринки, бо так смак дещо загублюється. Сир буде всередині, поєднуватися з м'якоттю авокадо та яйцем. Сир з коров'ячого молока, але смак досить незвичний, ароматний.

Вбиваємо яйця, солимо та перчимо.

Форму змазуємо маслом, кладемо авокадо та ставимо запікатися при 200 С 15 хвилин. Смачного!