Авокадо запечені з сиром та яйцями

Скуштуйте авокадо, що запечене з перепелиними яйцями та твердим сиром. Сир - "Писанка" з колекції сироварні "Джерсей" та "Сирних мандрів", сир з післясмаком горіхів та фруктів. Смачного!
- Время приготовления: 20 минут
- Количество порций: 2
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Сирні примхи-2»
Список ингредиентов
- авокадо — 1 шт.
- сир твердий — 8 гр.
- яйця перепелині — 4 шт.
- масло вершкове — 5 гр.
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
Способ приготовления

Підготуємо продукти.

Авокадо розрізаємо навпіл, виділяємо кісточку.

Виймаємо м'якоть.

Натираємо сир на дно виїмки авокадо. В цьому рецепті відійшла від традиційного використання сиру при запіканні - посипати зверху, заради скоринки, бо так смак дещо загублюється. Сир буде всередині, поєднуватися з м'якоттю авокадо та яйцем. Сир з коров'ячого молока, але смак досить незвичний, ароматний.

Вбиваємо яйця, солимо та перчимо.

Форму змазуємо маслом, кладемо авокадо та ставимо запікатися при 200 С 15 хвилин. Смачного!
- Дата публикации: 19.02.18 - 20:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:4(средняя оценка: 4, всего голосов: 2)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.