Гарячі бутерброди з сиром

Швидкий, ситний і смачний сніданок! Можна готувати з невеличких круглих булочок, а можна – і з батона (тільки його треба нарізати товстіше, ніж зазвичай).
Нічого надзвичайного немає, але дуже смачно!
- Время приготовления: 15 минут
- Количество порций: 2 порції
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Сирні примхи-2»
Список ингредиентов
- булочки маленькі — 2 шт
- яйце куряче — 1 шт
- сир твердий — 100 г
- йогурт густий (або сметана) — 1 ст л
- оливкова олія — 2 ч л
Способ приготовления

Готову булочку розрізати пополам – на верхню і нижню частини.

Сир натерти на середній тертці.
Нижню частину булочки змастити олією і

покласти у форму для запікання.

На зріз викласти приблизно 2/3 тертого сиру.

З'єднати яйце з йогуртом і збити.

Яйце з йогуртом покласти на сир, робити це повільно, щоб яєчна маса проникала між шматочками сира і там затримувалась.

Прикрити верхньою половиною булочки, змастити її олією, що залишилася.

Притрусити решками сиру.

Форму з булочкою поставити у розігріту до 200 градусів С духовку і запікати приблизно 5-7 хвилин, до розплавлення сиру.

Одразу подавати, ще гарячим. Якщо бутерброд застигне, він стає наче резиновим. А от гарячий – і смачний, і ароматний, і дуже м'який. Бутерброд можна розігріти у мікрохвильовій печі.
Миттєвий і смачний сніданок!
- Дата публикации: 20.02.18 - 05:17
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Легко і смачно! до ранкової кави!
Отличные бутерброды, согласна с Наташей - к утреннему кофе самое то!
Спасибо, девочки!
Смачний сніданок
Дякую, Оксано!