Картопляний салат з бринзою

Зовсім простий, ситний, але не жирнний салат. Може, не дуже вишуканий на вид, але дуже смачний. Якщо відварити картоплю заздалегідь, приготування займе лічені хвилини. Як на мене – чудова вечеря або сніданок (тоді – без цибулі).
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 3 порції
- Кухня: Болгарская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Сирні примхи-2»
Список ингредиентов
- картопля, відварена в мундирі — 3-4 шт
- бринза — 100 г
- огірок свіжий — 1 шт
- салатна цибуля (за бажанням) — ¼ шт
- густий натуральний йогурт — за смаком
- сіль, перець — за смаком
Способ приготовления

Відварену в мундирі картоплю почистити й нарізати невеликими кубиками.
Огірки нарізати некрупно. Приміно так нарізати й бринзу. Цибулю нарізати дрібними кубиками. За бажанням замість цибулі можна покласти в салат 1-2 зубки роздавленого часнику.

Покласти всі підготовлені інгредієнти в салатник. Додати йогурт і перемішати. Посолити, поперчити за смаком. Салат треба заправляти безпосередньо перед подачею, інакше йогурт «потече».

І хоч це ну зовсім простий салат, але він ніжний, має приємний освіжаючий смак і легкий для шлунку.

- Дата публикации: 21.02.18 - 08:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:4.8(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 5)
Смачне поєднання
Смачно як!))

Смачний салатик!
Дякую, дівчата!
Теж люблю картопляні салатики!