Куряча печінка з цибулею та яблуками

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Куряча печінка з цибулею та яблуками

Смачну страву з курячої печінки можна приготувати за кілька хвилин. Рекомендую скуштувати печінку, яка перед смаженням "купалася" в молоці з медом,всім прихильникам здорового харчування.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • печінка куряча500 г.
  • цибуля (не великого розміру)2 шт.
  • яблуко (кислих сортів)2-3 шт.
  • молоко100 мл
  • мед рідкий2 ст.ложка
  • сіль, перець за смаком
  • майоран до смаку
  • олія рослина для смаження

Способ приготовления

Печінку вимити і почистити. Висушити паперовим рушником, порізати навпіл. Молоко розмішати з медом і залити шматочки печінки. Залишити на годину в холоді.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Яблука помити і почистити від насіння, нарізати на більші шматочки.
Сковорідку розігріти, на олії підсмажити злегка цибулю, додати печінку, разом з молоком до цибулі. Смажити хвилин 5-6 під кришкою, час від часу перемішувати. Далі додати яблука і протушити ще 5-6 хвилин. Після чого кришку зняти, дати трішки відпаруватись рідині, що утворилась під час готування.
Перед завершенням тушіння приправити сіллю, перцем, майораном. Перемішати і подавити до столу.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачна страва!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Улюблене поєднання! Смачно!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Дякую, так приготовлена печінка виходить дуже ніжною на смак)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Це дуже смачно! Люблю печінку з яблуками!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

І я люблю, а яблук можна й побільше, як на мій смак))))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Виглядає дуже ніжно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

саме так, дуже ніжна на смак:)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень