Куряча печінка з цибулею та яблуками

Смачну страву з курячої печінки можна приготувати за кілька хвилин. Рекомендую скуштувати печінку, яка перед смаженням "купалася" в молоці з медом,всім прихильникам здорового харчування.
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4
Список ингредиентов
- печінка куряча — 500 г.
- цибуля (не великого розміру) — 2 шт.
- яблуко (кислих сортів) — 2-3 шт.
- молоко — 100 мл
- мед рідкий — 2 ст.ложка
- сіль, перець за смаком
- майоран до смаку
- олія рослина для смаження
Способ приготовления

Печінку вимити і почистити. Висушити паперовим рушником, порізати навпіл. Молоко розмішати з медом і залити шматочки печінки. Залишити на годину в холоді.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Яблука помити і почистити від насіння, нарізати на більші шматочки.
Сковорідку розігріти, на олії підсмажити злегка цибулю, додати печінку, разом з молоком до цибулі. Смажити хвилин 5-6 під кришкою, час від часу перемішувати. Далі додати яблука і протушити ще 5-6 хвилин. Після чого кришку зняти, дати трішки відпаруватись рідині, що утворилась під час готування.
Перед завершенням тушіння приправити сіллю, перцем, майораном. Перемішати і подавити до столу.
Смачного!
- Дата публикации: 21.02.18 - 16:34
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Смачна страва!
Дякую)))
Улюблене поєднання! Смачно!)
Дякую, так приготовлена печінка виходить дуже ніжною на смак)))
Це дуже смачно! Люблю печінку з яблуками!
І я люблю, а яблук можна й побільше, як на мій смак))))
Виглядає дуже ніжно!
саме так, дуже ніжна на смак:)))