Скумбрія в гірчично-соєвому маринаді

Скумбрія в гірчично-соєвому маринаді

У складі маринаду є соєвий соус, тому блюдо солити не потрібно. Якщо ви не прихильники майонезу, просто не додавайте його.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • скумбрія середнього розміру2 шт.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • соєвий соус3 ст.л.
  • гірчиця2 ст.л.
  • майонез2 ст.л.

Способ приготовления

Скумбрію вимийте, очистіть від нутрощів,

поріжте на порційні шматки ( обробляти і різати рибу буде легше, якщо не розморожувати її до кінця).

Цибулину очистіть, наріжте півкільцями.

Перемішайте гірчицю, майонез і соєвий соус.

Покладіть рибу в форму ( вистелити її фольгою), додайте цибулю, полити підготовленим гірчичним соусом. Залишіть маринуватися на 20-30 хвилин.Розігрійте духовку до 170 градусів і запікайти скумбрію 20-30 хвилин. Для утворення красивою скоринки періодично під час приготування поливайте рибу соусом.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Вкусная рыбка! Пикантная..)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Дякую,Юля! Рибка дуже смачна вийшла)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Отличная рыбка!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую,Рая!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Смачно!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую,Наталя! Нам вона дуже засмакувала)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Оксана,вітаю з Рецептом тижня!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Наталочка,дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень