Пісні цукерки з квасолі і сухофруктів

Якщо дати спробувати ці цукерки людині, яка не знає їх склад, вона в житті не здогадається, що вони зроблені з квасолі.Я готувала із червоної квасолі, а автор цього рецепту готував із дрібної білої.
- Время приготовления: 8 часов и более
- Количество порций: 10
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Пісне меню»
Список ингредиентов
- квасоля суха — 100г.
- фініки без кісточок — 50 г.
- горіхи — 50г.
- курага — 70г.
- цукрова пудра за бажанням
Способ приготовления

Для початку займемося квасолею.Квасолю промити і замочити холодною водою, я замочую на ніч, а вранці вже відварюю.
З замоченої квасолі злити воду, покласти її в каструлю , залити чистою водою, дати закипіти і варити до готовності. Відварену квасолю відкинути на друшляк, охолодити.

Поки вариться квасоля, замочити курагу і фініки на годину-півтори.
Горіхи покласти на лист дека і обсмажити трохи в духовці, до легкої золотистої.

З сухофруктів злити воду, обсушити паперовою серветкою і покласти в чашу блендера. Туди ж покласти відварену квасолю і обсмажені горіхи.

Змолоти все до однорідної пасти.
З пасти сформувати цукерки і прибрати в холодильник на години дві, для того, щоб всі смаки з'єдналися.

Перед подачею обваляти в цукровій пудрі(я цього не робила).

Смачного!
- Дата публикации: 08.03.18 - 18:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:4.88889(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 9)
Корисно та смачно! те що треба у піст!
Наталочка, дякую!
Дуже такі цукерочки сподобалися, чоловік навіть не зрозумів ,що вони з квасолі, хоча він в мене великий любитель квасолі)))
Ух ти,яка Смакота!
Дякую!
Квасоля - унікальний продукт: хоч у перше, хоч у друге, хоч у десерт - всюди підходить!
Дуже цікаві цукерки!!!

Дякую!
Скільки дивлюся подібні рецепти, але все ніяк не наважуся .. На смак, квасоля відчувається або вона надає певну текстуру!?..
Корисні цукерки!
Це я вперше наважилася на такі експерименти
Смачно та корисно) Тут смак квасолі перебивають сухофрукти, але це все залежить від сорту квасолі)))
Дуже цікаві цукерки!
Дякую