Пісне кукурудзяне печиво

Пісне кукурудзяне печиво

Ловіть рецепт печива, яке може спекти навіть 9річна дитина. Автор фото та усіх етапів юна помічниця.

Список ингредиентов

  • олія соняшникова150 мл
  • вода150 мл
  • цукор1 склянка (об'єм 250 мл)
  • кукурудзяне борошно1 склянка (об'єм 250 мл)
  • кукурудзяний крохмал1 склянка (об'єм 250 мл)
  • пшеничне борошно2 склянки (об'єм 250 мл)
  • розпушувач для тіста 2 ч. л.

Способ приготовления

Беремо сухі інгрідієнти: борошно, цукор, крохмаль, розпушувач змішуємо. Для того, щоб тісто було ніжне, борошно змішане із розпушувач та крохмаль пересіюємо через сито 2-3 рази.

Додамо воду та олію і замішуємо тісто руками. Тісто виходить ніжне і не липне до рук.

Загортаємо тісто у харчову плівку і відправляємо у холодильник на 1 годину дозрівати .

Тісто витягуємо із холодильника і розкачуємо товщиною 0,5 - 1 см залежно від розміру печива. Вкладаємо на деко, заселене пергаментом або антипригарною плівкою.
Випікаємо при температурі 170 градусів 5-10 хв.

Готове печиво можна розмалювати.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачне печиво

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Смачно і корисно!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

А ще довго зберігається

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Гарне та смачне печиво!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую.

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Хотіла доповнити в рецепті. що 1 скл кукурудзяного борошна ожна замінити на рисове, куржутне, гречане борошно.

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень