Швидкі мариновані печериці

Аватар пользователя Иришка
Кулинар 7 уровня
Швидкі мариновані печериці

Список ингредиентов

  • печериці500гр
  • оцет25гр
  • часник3зубчики
  • олія соняшникова рафінована100гр
  • духмяний перецькілька горошин
  • морква1шт
  • сіль1 ч.л
  • цукор0,5ч.л
  • цибуля1шт

Способ приготовления

Підготувати інгредієнти. Почистити цибулю, часник, моркву та помити гриби

нарізати напівкільцями цибулю та нарізати на пластинки часник.

На сухій сковороді починаємо обжарювати гриби. Через 2-3 хвилини грибочки пустять сік. Таким чином прожарюємо помішуючи грибочки 5 хвилин.

Пока грибочки обжарюються підготуємо воду 60мл, олію, оцет та приправи.

Добавляємо моркву, цибулю та часник і заливаємо сумішшю та закриваємо кришкою і протушуємо на маленькому вогні 10хвилин.

Потім перекладаємо у каструлю грибочки та заливаємо гарячою рідиною зі сковороди. Коли охолонуть печериці можна подавати до столу. Зберігаються грибочки повністю покритими в рідині

Приємного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачні грибочки!
Я так роблю, тільки без моркви, теж смачно.

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Вкусные грибочки! Часто такие готовлю!

Аватар пользователя Julcook
4 уровень