Овочевий біфштекс

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Овочевий біфштекс

Легка і смачна овочева страва. Особливого смаку і аромату додає болгарський перець.
Перець можна брати свіжий, заморожений або консервований (з лечо).
Якщо овочі відварити заздалегідь, легку і корисну вечерю можна приготувати за 20-30 хвилин.

Список ингредиентов

  • картопля 150 г
  • морква 50 г
  • цибуля ріпчаста 70 г
  • болгарський перець 40 г
  • олія 3 ст л
  • кукурудзяне борошно 2-3 ст л
  • сіль, перецьза смаком
  • зелень за смаком (за бажанням)

Способ приготовления

Відварити в кожурі картоплю і моркву. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити до світло-золотистого кольору.

Варені овочі почистити і натерти на крупній тертці. Болгарський перець дрібно нарізати (в мене заморожений).

В мисці з'єднати картоплю, моркву, цибулю, перець болгарський. Додати зелень, сіль та мелений чорний перець.

Перемішати.

Руками зформувати невеликі кульки (як куряче яйце), добре притискаючи руками овочі.

Обкачати кульки у кукурудзяному борошні і розплескати їх у круглі котлетки.

На добре розігрітій з олією сковороді обсмажити овочеві біфштекси з обох боків, до золотистої скоринки.

Подавати гарячими, з будь-яким соусом. Для соусу я змішала пісний майонез з дрібно нарізаним болгарським перцем.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно як!) А ще і яскраво!)

Аватар пользователя Julcook
4 уровень

Дякую, Юля!

Аватар пользователя ra36
6 уровень