Капустяні котлетки

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Капустяні котлетки

Майже із нічого вийшли смачні котлетки. Ніжні, нейтрального смаку (капуста чомусь не відчувається). Подавала з домашнім ткемалі, щоб загострити смак.

Список ингредиентов

  • білокачанна капуста 200 г
  • борошно пшеничне 50 г
  • сіль 1/3 ч л
  • борошно 2 ст л, для обвалювання
  • соус для подачіза смаком

Способ приготовления

Капусту нарізати некрупно.

Невеликими порціями викласти капусту у блендер перетерти її в однорідну масу.

Присолити, додати борошно і ретельно перемішати ложкою.

Зформувати круглі котлетки, обкачати їх у борошні. Викласти котлетки на добре розігріту з олією сковороду і смажити на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Потім котлетки перегорнути і смажити іншу сторону.

Готові котлетки викласти на тарілки і додати соус за смаком.