Булочки Шрек

Булочки Шрек

Розфарбовуємо життя фарбами весни

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне450 г
  • висівки вівсяні (житні або пшеничні)45 г
  • порошок із сушеного шпинату 10 г
  • сіль1,5 ч.л.
  • цукор1,5 ст.л
  • олія соняшникова 1,5 ст.л
  • вода або сироватка330 - 340 мл
  • дріжджі сухі2 ч.л.

Способ приготовления

На дно відерця хлібопічки насипати дріжджі, потім борошн, висівки, порошок із сушеного шпинату, цукор, сіль.
Далі заливаємо олі. та воду.
Натискаємо прогрпму Тісто і хлібопічка вимішує.

Готове тісто витягуємо і формуємо булочки розміром із дитячий кулачок.
Булочки мона випікати на антипригарному коврику або пекарському папері, змащеному маслом

печемо булочки 20-25 хв при температурі 180 градусів

ось такі чудові булочки у нас виходять

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Люблю випічку з додаванням шпинату свіжого чи мороженого, а порошок із сушеного шпинату - це для мене шось цікаве.

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Які цікаві булочки!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень