
Смачний паштет з курки і моркви

Такого паштету ви не знайдете в магазині, він дуже ніжний та смачний паштет.
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 6
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Рецепти української кухні»
Список ингредиентов
- куряче філе — 350 г.
- морква — 2 шт.
- яйця — 3 шт.
- сіль та спеції за смаком
Способ приготовления

Моркву чистимо і розрізаємо її на кілька частин.У каструлю кладемо куряче філе і моркву. Заливаємо продукти водою, солимо за смаком і при бажанні додаємо перець горошком.Варимо при слабкому кипінні 30 хвилин.Приблизно за 5-10 хвилин до готовності в бульйон можна додати 2-3 лаврових листки.Знімаємо каструлю з вогню і залишаємо курку і морква остигати, не зливаючи бульйон.

Варимо яйця, охолоджуємо і чистимо їх.Натираємо на грубій тертці.

Відварене куряче філе і моркву пропускаємо через м'ясорубку з крупною решіткою або перебиваємо блендером.

Додаємо натерті яйця.Додаємо сіль та спеції за смаком. Перемішуємо.

Смачного!
- Дата публикации: 28.04.18 - 12:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 15
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Пошук рецептів
- Нас вже 28491, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40830
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
Як апетитно! І, смабуть, дуже смачно!!
Дякую, Рая
Так, це дуже смачно та просто 
Дуже цікаво
, треба спробувати 
Дякую,Іра
Чекаю на враження 