Свинина в огірковому розсолі з солоними огірками і болгарським перцем

Свинина в огірковому розсолі з солоними огірками і болгарським перцем

Шматочки свинини, тушковані в огірковому розсолі, просочуються всіма ароматами і соками і стають дуже ніжними і ароматними. Огірки потрібно брати кислі, а не мариновані. Сіль додавайте обережно, з урахуванням того, що огірки і розсіл вже солоні.

Список ингредиентов

  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • олія75мл.
  • огірки квашені120г.
  • перець болгарський 400г.
  • зелень
  • сіль та мелений чорний перець
  • розсіл огірковий175мл.
  • свинина мякоть500г.
  • часник3 зубчики

Способ приготовления

Свинину нарізаємо середніми шматочками.Огірки, солодкий перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками.Злегка обсмажуємо свинину на олії.

Додаємо цибулю, солимо і перчимо (сіль додавайте акуратно)/ Перемішуючи, обсмажуємо до м'якості цибулі.

Додаємо в сковорідку нарізані солоні огірки і перець. Обсмажуємо близько п'яти хвилин на сильному вогні.

Вливаємо розсіл, даємо йому закипіти, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 40 хвилин, періодично перемішуючи.

Після 40 хвилин додаємо до м'яса подрібнений часник і зелень. Готуємо на сильному вогні 5 хвилин, потім ще під кришкою на повільному вогні 5 хвилин і знімаємо сковороду з вогню.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже апетитно!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую,Рая! Це ще і дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Це смачно

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Іра, дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

оригінальна страва

Аватар пользователя барахтянка
3 уровень

Дякую,Наталя

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень