Свинина в огірковому розсолі з солоними огірками і болгарським перцем

Шматочки свинини, тушковані в огірковому розсолі, просочуються всіма ароматами і соками і стають дуже ніжними і ароматними. Огірки потрібно брати кислі, а не мариновані. Сіль додавайте обережно, з урахуванням того, що огірки і розсіл вже солоні.
- Время приготовления: 3 часа
- Количество порций: 6
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Рецепти української кухні»
Список ингредиентов
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- олія — 75мл.
- огірки квашені — 120г.
- перець болгарський — 400г.
- зелень
- сіль та мелений чорний перець
- розсіл огірковий — 175мл.
- свинина мякоть — 500г.
- часник — 3 зубчики
Способ приготовления

Свинину нарізаємо середніми шматочками.Огірки, солодкий перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками.Злегка обсмажуємо свинину на олії.

Додаємо цибулю, солимо і перчимо (сіль додавайте акуратно)/ Перемішуючи, обсмажуємо до м'якості цибулі.

Додаємо в сковорідку нарізані солоні огірки і перець. Обсмажуємо близько п'яти хвилин на сильному вогні.

Вливаємо розсіл, даємо йому закипіти, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 40 хвилин, періодично перемішуючи.

Після 40 хвилин додаємо до м'яса подрібнений часник і зелень. Готуємо на сильному вогні 5 хвилин, потім ще під кришкою на повільному вогні 5 хвилин і знімаємо сковороду з вогню.


Смачного!
- Дата публикации: 28.04.18 - 13:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Дуже апетитно!!!
Дякую,Рая!
Це ще і дуже смачно 
Це смачно

Іра, дуже смачно
оригінальна страва
Дякую,Наталя