Полядвиця у квасі

Аватар пользователя vorobyshek
Кулинар 6 уровня
Полядвиця у квасі

Полядвиця або філе зі свинини, мариноване у квасі. Потім обсмажене та запечене у духовці..
Ніжно та смачно.

Список ингредиентов

  • свинина500 г
  • квас1,5 склянки
  • сільза смаком
  • борошнодля обвалювання
  • оліядля обсмаження

Способ приготовления

Свинина саме по собі ніжне м'ясо, тому не обов'язково брати саме полядвицю( вирізка або ж частина між вирізкою і покромкою).
Можна взяти будь-який шматок, але важливо, щоб не було кісточок, жилок, плівки та жиру.

М'ясо залити квасом та у холод на 12 годин.

Через визначенний час виймаємо з холоду.
Квас поміняв колір, бо м'ясо віддало йому свій сік.

Обсушити м'ясо за допомогою паперового рушника.

Натерти сіллю, за бажанням спеціями, але як на мене, це не потрібно..
Обваляти з усіх боків в борошні.

Обсмажити на олії або, як хто полюбляє, так і обсмажують на вершковому маслі...

Потім треба запекти у духовці...
Мені подобається запікати у рукаві... М'ясо запікається у власному соку та виходить дуже соковитим...
Запікати треба у розігрітій духовці, але мені дуже подобається саме у холодній, це мій досвід...
Я запікаю у холодній духовці при 180 градусах хвилин 40( в залежності від розміру м'яса).

Потім м'ясу дати охолонути та нарізати на тоненьки скибочки...
Це ніжно, смачно, з цікавим смаком.
Дуже смачно на скибочку м'яса покласти трохи затирки з сала с часником та зеленню...
В моїй родині полюбляють полядвицю мариновану в квасі.
Смачного і вам!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ніколи не маринувала у квасі,дуже цікаво спробувати! Дякую!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

На здоров'я!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень