Підчеревина з яблуками

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Підчеревина з яблуками

Ще одна страва з підчеревини. На цей раз – з яблуками та морквою. М'ясо виходить ніжне, ароматне і соковите. Вашого часу ця страва багато не забирає, а виходить дуже смачно. І гарячим можна подати, і бутерброди зробити - однаково смачно!
Можна готувати також з ошийка або зі шматка стегка, тільки треба обирати м'ясо з невеликою кількістю сала – щоб воно не вийшло сухим.

Список ингредиентов

  • підчеревина (м'ясний шматок) 0,5 кг
  • яблуко, кисле1 шт (100-150 г)
  • морква 1 шт, невелика
  • сметана і майонез по 2 ст л
  • коньяк2 ч л
  • сіль, чорний мелений перець, спеціїза смаком

Способ приготовления

Шматок м'яса промити й обсушити. Натерти його сіллю, перцем, спеціями – на свій смак.
Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці. Яблука помити, вирізати серцевину і нарізати тонкими дольками.

Приготувати соус: змішати майонез, сметану і коньяк.

Розстелити шматок фольги (розмір – відповідно розміру шматка м'яса).
В центр покласти моркву,

на моркву покласти м'ясо, на м'ясо викласти яблука.

Зверху полити соусом, слідкуючи, щоб соус не витік за межі фольги.

Підняти краї фольги і надійно їх з'єднати, щоб під час запікання не витікав сік.

Фольгу з м'ясом поставити у форму чи просто на деко і запікати в розігрітій до 200 градусів С духовці 1 годину, потім температуру знизити до 160 градусів і витримати ще 30 хвилин.

Готове м'ясо розгорнути і одразу подавати.

Виходить соковито, апетитно і дуже смачно.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Свинина з яблуками,мабудь моє улюбленне поєднання! Дуже смачний рецепт!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень