Помідорова зупа з додаванням торгоні

Помідорова зупа з додаванням торгоні

Я виставляла рецепт торгоні http://food.ua/recipes/41400, а тепер пропоную один із варіантів куди її можна використовувати. На Західній Україні є безліч варіантів приготування цієї зупи, один із них я вже виставляла тут на сайті http://food.ua/recipes/40389, її готують із рисом, дрібними макарончиками,галушками,гречкою........а я сьогодні пропоную приготувати із додаванням торгоні.

Список ингредиентов

  • куряче філе 300 г.
  • морква1-2шт.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • сметана 250 г.
  • жовток1шт.
  • борошно1 ч.л.
  • масло вершкове
  • помідориприблизно 1 кг.

Способ приготовления

Якщо ви варити таку зупку на м"ясі(я на курячому філе), то спочатку потрібно нарізати філе, залити водою та поставити на маленький вогонь. За цей час цибулю накраяти кубиками, трішки підсмажити на маслі, щоб вона була така "скляна", додати моркву натерту на грубій тертці і тушкувати 4-5 хвилини.

Натерти на тертці помідори ( в мене заморожені).

Викласти помідорову масу у пательню з овочами і тушкувати ще біля 5-7 хвилин.

За цей час сметану перемішати добре із жовтком та борошном.

Додати нашу овочеву масу до бульйону. Довести до кипіння і проварити 5 хвилин.

Приготувати торгоні та

додати до зупи.Перемішати і проварити їх біля 5-10 хвилин.(як звичайні макаронні вироби). Додати сметанкову суміш баняк і ретельно перемішати.Посолити, поперчити та довети до кипіння.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень