Січеники з цибулею «Бережанські»

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Січеники з цибулею «Бережанські»

Ще одна страва сучасної західноукраїнської кухні (Бережани – місто на Тернопільщині).
Страва проста, ситна, смачна і швидко готується.
Дуже вдала альтернатива звичним котлетам.

Список ингредиентов

  • м'якоть яловичини 0,5 кг
  • яйця курячі 4 шт
  • цибуля ріпчаста1-2 шт
  • паніровочні сухарі 2-4 ст л
  • смалець 1-2 ст л
  • олія для смаження
  • сіль, чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

М'ясо промити, обсушити, видалити плівки. Пропустити м'ясо через м'ясорубку (або дрібно порубити ножем).

Цибулю промити, почистити і дрібно нарізати.

3 яйця розбовтати вінчиком.

На смальці обсмажити цибулю до прозорості,

влити яйця і посмажити.

Нарізати яєшню дрібною соломкою і остудити.

Змішати фарш з нарізаною яєшнею, посолити й поперчити.

Добре перемішати.

З фарша зформувати овальні котлетки.

Яйце, що залишилося, збити вінчиком. Котлетки обмакнути у яйце, а потім запанірувати в сухарях.

Розігріти сковороду з олією. Смажити котлетки на невеликому вогні до готовності.

За смаком січеники виходять дуже ніжні.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Як же це смачно!

Аватар пользователя Игорьок
3 уровень

Смакота!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Яка крута ідея!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Обігнала ти мене... У мене теж була така, майже така ж задумка, приготувати січеники...
Гарна страва та смачна!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Так їх багато, січеників! Мабуть, в кожній області - свій рецепт!

Аватар пользователя ra36
6 уровень