Ковбаски по-черкаськи

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Ковбаски по-черкаськи

Смачна і ситна страва сучасної української кухні. Соус виходить дуже ніжний і смачний.

Список ингредиентов

  • фарш з яловичини1 кг
  • цибуля ріпчаста3 шт
  • томатний соус250 г
  • сметана 250 г
  • борошно 3 ст л
  • вода 150 мл
  • оліядля смаження
  • сіль, перецьза смаком

Способ приготовления

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на оліїї до світло-золотистого кольору.

До фаршу викласти цибулю, посолити і поперчити. Перемішати.

Фарш добре, з силою вибити, щоб під час смаження ковбаски не розвалювалися.

Зформувати з фаршу невеликі ковбаски.

Обсмажити ковбаски з усіх боків на олії до рум'яної скоринки. Якщо ковбаски недостатньо обсмажити, вони можуть розвалитися під час смаження.

Ковбаски вийняти зі сковороди, а туди насипати борошно, перемішати, смажити, помішуючи, 1-2 хвилини. Додати до борошна сметану, змішану з водою, знову перемішати.
До соусу додати томатний соус (чи кетчуп)

і ретельно перемішати.
Ковбаски покласти у соус і тушкувати протягом 5-10 хвилин.

Смачно і соковито!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Неймовірно смачно! Зараз би скуштувати!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую, Наташо!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень