Печиво «Волинське»

Смачне печиво на дріжджовому тісті. Готується просто і швидко.
Дуже просте «домашнє» печиво, без прикрас і оздоблень. Але ніжне і смачне!!!
180 борошно пшеничне 50 г цукор 65 г сметана вершкове масло 65 г 1 шт яйця курячі 4 г дріжджі сухі
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 1 деко
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Рецепти української кухні»
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 180 г
- сметана — 65 г
- вершкове масло — 65 г
- цукор — 50 г
- яйця курячі — 1 шт
- дріжджі сухі — 4 г
Способ приготовления

Дріжджі змішати з третиною цукру і теплуватою сметаною. Додати м'яке вершкове масло і перемішати.

Додати жовток, ще третину цукру і по частках – борошно. Замісити ДУЖЕ м'яке тісто. Борошна може піти трохи більше або менше. Тому, як тільки побачите, що тісто можна розкачувати, припиняйте додавати борошно.

Розкачати тісто в шар завтовшки 5-6 мм.

Нарізати тісто на ромбики чи квадрати, або вирізати кола (за допомогою стакана).

Збити білок в піну. Змастити печиво білком і

присипати цукром, що залишився.

Перекласти печиво на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці, розігрітій до 230 градусів С протягом 10-12 хвилин.

- Дата публикации: 18.05.18 - 13:24
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Смакота!
Дуже смачно!
Дякую!