Смажений короп

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Смажений короп

Короп - дуже смачна риба. А смажений короп в сухарях - це відмінна страва для будь-якого випадку.

  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • короп свіжий800-900г
  • яйця2 шт.
  • борошно пшеничне для паніровки
  • сухарі паніровочні для паніровки
  • олія для смаження
  • сіль, перець за смаком
  • сік лимона

Способ приготовления

Коропа почистити, вимити й порізати на порційні шматки ( я відділяю філе риби після чого.в районі хребта надрізаю гострим!!! ножем косими смугами спочатку в одному напрямку, потім в іншому і ріжу не широкими смужками на порції)
Далі філе риби посолити, приправити свіжозмеленим білим/чорним перцем і скропити соком лимона. Скласти шматочки риби в глибоку миску й залишити так на 0,5-1 години маринуватись.
Перед смаженням кожен шматок риби запанірувати спочатку в борошні, потім у збитому яйці та насамкінець у сухарях. Смажити рибу потрібно з усіх сторін на добре розігрітій сковорідці з олією. Готові шматки риби викласти на паперовий рушник аби позбутись надлишку олії. Відразу подавати до столу.

При подачі до столу смаженого коропа можна прикрасити скибочками лимона або свіжою зеленню. Готуйте з задоволенням!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Апетитна рибка

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

так, було дуже смачно)))Дякую

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Как вкусно, Катюша!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую, були на ставах, смажений щойно спійманий короп - це дуже смачно. Хочу ще

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Ох, яка ж вона смачна - свіжа риба!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Так і є))))

Аватар пользователя gutka
6 уровень