Гарбузові булочки "Троянди"

Гарбузові булочки "Троянди"

Неймовірно смачні,ніжні та легкі в приготуванні булочки. Раніше я думала що пістна випічка нудна,та не дуже смачна,але після ціх смачнющіх булочок,моя думка змінилася назавжди. Повірте,ніхто не здогадається,що там немає масла,яєць або сметани. Гарбуз робить дива у тісті,та дає якусь здобу. Спробуйте.

  • Время приготовления: 2,5 часа
  • Количество порций: 6
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • гарбуз варений8 ст.л.
  • борошно4 ск.
  • олія4 ст.л.
  • цукор4 ст.л.
  • вода200 мл
  • дріжджі1 ч.л.

Способ приготовления

Спочатку нам треба зварити гарбуза. Я його ріжу на кубики,додаю трохи воді,та варю не маленькому вогні. Дати охолонути.

Дріжджі треба залити теплою водою,та залишити на дві хвилини.

Додати половину олії,та половину цукру, перетерте у блендері,або краще через сито гарбузове пюре.

Додамо борошна,та замісимо тісто,залишимо його на годинку.Борошна може піти трохи більше, тісто повинно бути приємним у руках,не забите,але і не рідким.

Ось так наше тісто піднялося.

Ділимо тісто на 12 частин. Тут у мене подвійна норма.

Кожен шматок тіста розкочуємо рівненько,можна обрізати не рівні краї. Робимо розріз,смащуємо олією та присипаємо цукром.

Починаємо формувати троянду,по колу закручуючи тісто.

Ось така в нас троянда вийшла.

Я ще робила з корицею,дуже ароматно та смачно.

Викладаємо на пергамент та випікаємо у розігрітій духовці 180С. 35-40 хвилин.

Дуже смачні ще теплими з молоком!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Красота Дуже люблю випічку з гарбуза, вона така сонячна

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Так,дякую Оксана! Вона справді сонячна,жовтенька!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Супер! Красота и вкуснота!
Люблю выпечку с тыквой.

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Валя,спасибо большое!Мы тоже любим!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

И супер! И красота! И невероятно интересное решение с формой булочек!!!

Просто здорово!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Я иногда один раскатанный круг,кладу на второй и сворачиваю сразу два,получается больше слоев,но и булки большие!Спасибо большое,Рая!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Я також обожнюю випічку з гарбузом, у мене ще багато пюре у морозильній камері, тож спробую приготувати

Аватар пользователя gutka
6 уровень

А в мене ще є 4 гарбуза,ми завжди багато залишаємо,готую частенько. В цьому році він дуже добре зберігся,літом будемо їсти. Дякую Катя!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень