Курка в сирному соусі

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Курка в сирному соусі

Виходить дуже ніжна і ароматна курка. І хоча загальний час приготування досить великий, безпосередньо вашого часу справа займе зовсім мало.

  • Количество порций: 2 порції
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • стегна курячі500 г
  • часник 1-2 зубки
  • сир плавлений 200 г
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • приправи до курки чи іншіза смаком

Способ приготовления

Курячі стегна промити. Присолити, додати перець та приправи за смаком.

Покласти у кастрюлю. Треба підібрати кастрюлю такого розміру, щоб між шматками курки залишалося якомога менше вільного місця.
Налити в кастрюлю води стількі, щоб лише прикрити стегна.

Поставити на вогонь і довести до кипіння. Під кришкою тушкувати курятину протягом 1 години, на невеликому вогні. При цьому бульйон повинени випаритися наполовину, або й більше.

Сир натерти на середній тертці, часник дрібно порубити або пропустити через прес.

Курку вийняти з кастрюлі, додати тертий сир і добре перемішати. Знову покласти курку у кастрюлю, довести до кипіння і відключити вогонь. Витримати під кришкою страву протягом 10 хвилин.
Присипати часником і витримати ще 3 хвилини.
Тепер страву можна подавати.

І соус, і курка дуже смачні!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ммм...смакота!

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень