Курячі стегна з сиром

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Курячі стегна з сиром

Смачно! Швидко! Просто! І це все про цю страву. Стегна виходять соковитими, завдяки сиру мають вершковий смак.
До того ж, її дуже зручно готувати: можна заздалегідь замаринувати стегна і навіть сир нарізати, а в потрібний час лише з'єднати курятину з сиром і поставити у духовку..

  • Количество порций: 5-6 порцій
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • курячі стегна 1 кг
  • сир твердий200 г
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • гірчиця столова 2 ч л
  • приправа для курки1-2 ч л

Способ приготовления

Курячі стегна промити і обсушити. Курятину посолити, поперчити, обмазати гірчицею і присипати приправою (можна використати ваші улюблені спеції). Добре перемішати, щоб спеції рівномірно розподілилися. Покласти курятину у миску і затягнути плівкою.
Залишити маринуватись на півгодини на столі, або на більший час – в холодильнику.

Сир нарізати тонкими пластинами (або використати упаковку з нарізаним сиром).

Обережно відділити шкурку зі стегон – руками, допомагаючи ножем. Але до кінця шкурку не знімати – з одного краю вона повинна залишитися на стегні.

На стегна викласти шматочки сиру

і прикрити шкуркою, повертаючи її на місце.

Викласти курятину у форму для запікання і поставити у розігріту до 190 градусів духовку. Запікати 35-40 хвилин. Страву подавати одразу, гарячею.

Ніжно й соковито!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смакота!

Аватар пользователя Игорьок
3 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень