Суп-пюре з кабачків та базиліку

Суп-пюре з кабачків та  базиліку

Якщо потрібно швидко нагодувати сім'ю, то це відмінний варіант.

Список ингредиентов

  • кабачки2 шт.
  • базилік1 пучок
  • масло вершкове2ст.л.
  • соєвий соус3 ст.л.
  • сир твердий50г.
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • грінки для подачі

Способ приготовления

Кабачки помити, почистити. Нарізати великими шматками.

Базилік дрібно нарізати, сир натерти.

Кабачки помістити в каструлю, залити водою (можна використовувати бульйон) так, щоб вона лише трохи покривала кабачки, додати спеції за смаком. Готувати до м'якості кабачків (близько 15 хвилин).

Додати до кабачків масло, сир, базилік і зняти з вогню.

Додати соєвий соус і за допомогою блендера подрібнити до стану пюре.

Подавати з грінками.

Смачного!