Салат з курятини, селери та яблук

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Салат з курятини, селери та яблук

Неззвичні відтінки смаку і ароматів. Дуже легкий, ситний, приємний за смаком салат!
Всі інгредієнти салату дуже корисні, а при заміні майонезу на йогурт чи сметану він підійде і тим, хто дотримується здорового харчування.

  • Время приготовления: 20 минут
  • Количество порций: 2 порції
  • Кухня: Европейская кухня

Список ингредиентов

  • відварена курятина 100 г
  • корінь селери60 г
  • яблуко кисло-солодке 1 шт
  • маслини без кісточок 30 г
  • салатна цибуля 30 г
  • майонез домашній 5 ст л
  • гірчиця столова 1 ст л
  • сільза смаком
  • листя салатудля подачі

Способ приготовления

Курку відварити, остудити і нарізати невеликими полосками. Лук нарізати чверть-кільцями.

Селеру почистити й натерти на крупній тертці.
Маслини нарізати кільцями.

Яблуко почистити, видалити серцевину й натерти на крупній тертці, збризнути лимонним соком (половина норми).

Майонез змішати з гірчицею і решткою лимонного соку.

Всі інгредиєнти викласти в салатник і змішати, присолити за смаком.

Подати салат порційно, виклавши на листя салату і прикрасивши маслинами.