Кабачки з сиром, запечені в духовці

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Кабачки з сиром, запечені в духовці

Ще один дуже простий і швидкий спосіб приготування кабачків. До того ж, дієтичний – зовсім без масла!
Краще для цієї страви обирати свіжі молоді кабачки чи цуккіні – їх не треба чистити, і насіння в них ще м'яке та ніжне...

Список ингредиентов

  • кабачки 1-2 шт
  • панірувальні сухарі 3 ст л
  • твердий сир100 г
  • сушений часник 0,5 ч л
  • прованські трави 0,5 ч л
  • яйця курячі2 шт
  • для соусу: сметана 0,5 склянки
  • часник1-2 зубки
  • кріп свіжий5-7 гілочок

Способ приготовления

Кабачки ретельно вимити і нарізати брусочками довжиною 7-10 см, товщина – 1 – 1,5 см.

Для паніровки в мисочці збити яйця з дрібкою солі. В іншу мисочку покласти сир, натертий на дрібній тертці, панірувальні сухарі та сухі приправи. Ретельно перемішати.

Кожну палочку кабачка спочатку обмакнути в яйце, потім обваляти в сирній суміші.
Викласти кабачки на застелене пергаментом деко. Запікати у розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.

Поки кабачки запікаються, приготувати соус. Кріп промитий обсушити. Дрібно нарізати. Часник почистити і пропустити через прес. Змішати сметану з кріпом і часником, присолити за смаком.

Готові полачки з кабачків викласти на тарілку й одразу подавати на стіл.

Дуже смачно!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Я тоже также делаю, только без соуса:
http://food.ua/recipes/40451

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Люблю я кабачки страва супер

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Спасибі!

Аватар пользователя ra36
6 уровень